Jobstudent (m/v)

Antwerp VIB-UAntwerp Center for Molecular Neurology

13 Mar 2019

Antwerp

VIB-UAntwerp Center for Molecular Neurology

Technical Support

1

Over het Centrum voor Moleculaire Neurologie

Het VIB Centrum voor Moleculaire Neurologie, verbonden aan de Universiteit Antwerpen, is op zoek naar een enthousiaste jobstudent voor de zomer van 2019. In VIB CMN zijn een 80-tal onderzoekers werkzaam in het domein van complexe neurologische zenuwziekten bij de mens. VIB CMN beschikt over centrale service faciliteiten voor genetische, genomische en cellulaire analyses en voor klinische genetische diagnostische testen.

Het VIB CMN werft een jobstudent aan tijdens de periode 03/07/2019 – 02/08/2019.

Taakomschrijving

Je zorgt voor het onderhoud en de schoonmaak van de kooien en het lokaal van de proefdieren (muizen en fruitvliegen). Je zorgt voor de bereiding van het voedsel, het verversen van de bedding, het observeren en kwantificeren van de proefdieren. Daarnaast sta je in voor het ophalen en reinigen van glaswerk.

Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag, steeds van 08.00u tot 12.00u.

Profielomschrijving

Je bent een student: professionele bachelor, hogeschool of universitaire bachelor/master in de Biochemie, Biotechnologie, Biomedische Wetenschappen of Biologie. Je bent sociaal vaardig, communicatief en flexibel. Hij/zij is accuraat en kwaliteitsbewust. Een goede kennis van het Engels is een pluspunt. Je bent in het bezit van een FELASA A attest (noodzakelijk).

Hoe solliciteren?                                             

Gemotiveerde kandidaten worden gevraagd online te solliciteren.