Administratief Medewerker @ VIB Agro-Incubator

Nevele

04 Apr 2024

Nevele

Admin

1

Over het instituut en de onderzoeksinfrastructuur

Bij VIB is het onze missie om baanbrekend wetenschappelijk onderzoek te doen om een beter begrip te krijgen van de mechanismen van het leven en om onze onderzoeksresultaten te vertalen naar producten en oplossingen, die de samenleving ten goede komen. Wij geloven dat onderzoek naar moleculaire mechanismen zal leiden tot een betere levenskwaliteit, economische groei en duurzaam maatschappelijk welzijn.

De ambitie van de VIB Agro-Incubator is om het huidige AgBio/AgTech-ecosysteem te bevorderen, start-ups te ondersteunen en nieuwe ontwikkelingen in de sector te katalyseren door diensten aan te bieden aan de industrie en de academische wereld. De focus ligt op duurzame landbouw, mitigatie van en aanpassing aan klimaatverandering, biologische gewasbescherming en digitale landbouw. De VIB Agro-incubator werkt samen met het coördinatiebureau van EMPHASIS, een Europese onderzoeksinfrastructuur voor plantenfenotypering, die landen die werken rond hoogtechnologische gewasmetingen wil verenigen.

Functiebeschrijving

Om de werking van de site verder te optimaliseren, zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste administratief medewerker. De succesvolle kandidaat zal zorgen voor administratieve ondersteuning van het team en zal een sleutelpositie innemen binnen de dagelijkse werking. Daarvoor neem je een brede waaier van administratieve taken op je: o.a. plannen van vergaderingen, organiseren van meetings, organiseren van het programma en de logistiek voor bezoekers, je zorgt voor de verwerking van bestelbonnen en je staat bij in het opvolgen de soft facilities.

Profiel

  • We zoeken een enthousiaste professionele bachelor met een sterke administratieve focus die bereid is zich te engageren in ons team
  • Je hebt bij voorkeur 4-6 jaar ervaring in een gelijkaardige functie of je bent een gedreven en leergierige starter
  • Je werkt efficiënt en zeer nauwkeurig en hebt een uitgebreide kennis van het hele Office-pakket
  • Je bent sterk in organiseren, beheren en structureren van informatie
  • Je bent positief ingesteld, stressbestendig en kan je vlot aanpassen aan wijzigende omstandigheden
  • Je werkt graag zelfstandig en houdt ook van een open, collegiale samenwerking in teamverband
  • Je bent vlot Nederlands- en Engelstalig, zowel in spreken als in schrijven

We bieden

  • Een tewerkstelling van onbepaalde duur voor minimum 50%
  • Een gevarieerde job in een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie
  • Een stimulerende en ondersteunende omgeving met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Hoe solliciteren?

Gemotiveerde kandidaten worden gevraagd online te solliciteren. Gelieve een motivatiebrief en CV bij je sollicitatie toe te voegen. Een eerste beoordeling van de kandidaturen zal onmiddellijk starten. Sollicitaties zijn welkom totdat de vacature is ingevuld.

Voor meer informatie m.b.t deze functie kan je mailen naar Stijn Dhondt.

VIB values diversity - in backgrounds and in experiences. The institute needs people from all backgrounds and ways of life to help build a thriving scientific environment. VIB is therefore looking for candidates who are not only strong in their own aptitudes but care deeply about supporting each other's growth. VIB's collaborators are people with different strengths, experiences and backgrounds, who share a passion for science that generates impact in science and in society. Diversity not only includes race and gender identity, but also nationality, age, disability status, sexual orientation, religion and many other parts of one’s identity. All of VIB’s employees’ points of view are key to its success, and inclusion is everyone's responsibility.